arrow-up arrowchevronclose disciplines euro facebookinstagramlightbulb linkedinlocation mailphonesmiley time triangle twittervideo-button wave whatsapp
Routiers Maasvlakte

ROUTIERS MAASVLAKTE

Restaurant Routiers Maasvlakte is vanaf 4 mei 2017 geopend op de nieuwe locatie aan de Hormuzstraat 50 te Rotterdam-Maasvlakte.

De nieuwe locatie op Maasvlakte Plaza is met 175 zitplaatsen en de warme inrichting een unieke locatie voor zowel de beroepschauffeur, zakenmensen en de dagtoerist. Geniet van een lekker ontbijt, een heerlijke (zakelijke) lunch of diner maar natuurlijk ook gewoon voor uw kopje koffie met iets lekker op uw dagje weg.

Naar Restaurant
Routiers Maasvlakte

ROUTIERS BOTLEK

Een gezellig bedrijf met alle voorzieningen incl. een groot betaald bewaakt parkeerterrein (85 vrachtwagens). Bij het restaurant is bovendien een blauwe parkeerzone.

Voor de deur zijn 11 vrachtwagen parkeerplaatsen. Als u voor € 15 bij ons besteed kan u bij ons een ontheffing lenen om hier de nacht (tussen 20.00 en 06.00 uur) te kunnen blijven staan. Wellicht worden deze ontheffingsplaatsen op korte termijn uitgebreid.

Naar Restaurant

Vind het dichtbijzijnde Routiers Restaurant