arrow-up arrowchevronclose disciplines euro facebookinstagramlightbulb linkedinlocation mailphonesmiley time triangle twittervideo-button wave whatsapp
Routiers Maasvlakte

ROUTIERS MAASVLAKTE

Restaurant Routiers Maasvlakte is de laatst geopende en is met de moderne en gezellige inrichting en ruime parkeergelegenheid DE locatie voor uw ontbijt, lunch, diner of gewoon een borrel op uw dagje uit op de Maasvlakte of het strand.

Na een bezoek aan het informatiecentrum Future land, een rondleiding door de havens of de Maasvlakte 2, een dagje strand of gewoon een keer uit eten. Heerlijk genieten van onze lekkere gerechten en vriendelijk geprijsde kaart. Een sappige biefstuk of huisgemaakte hamburger met frietjes of toch liever een frisse salade?, kom genieten van de sfeer, de smaak en de service. Routiers Maasvlakte met een moderne en gezellige inrichting en ruime parkeergelegenheid is DE locatie voor uw ontbijt, lunch, diner of gewoon een borrel op uw dagje uit op de Maasvlakte of het strand.

Naar Restaurant
Routiers Maasvlakte

ROUTIERS DISTRIPARK EEMHAVEN

Restaurant Routiers Distripark Eemhaven de stop voor de beroepschauffeur, met gezellig restaurant en voldoende sanitair, maar is ook DE tussenstop op uw dagje weg of avondje Ahoy.

Restaurant Routiers Distripark Eemhaven is gevestigd direct langs de snelweg A15 op circa 20 minuten rijden van de P&O Ferry naar Hull (Engeland) of naar Ahoy. Met de gezellige inrichting, ruime parkeergelegenheid voor vrachtwagen (ca. 45, en 28 ontheffingen onder het Reeweg viaduct), bus en personenauto's maar ook de aantrekkelijke prijzen is dit DE locatie voor uw ontbijt, koffietafel, lunch, diner of gewoon een borrel op uw dagje of avondje uit. Ons parkeerterrein voor de vrachtwagens is bovendien voorzien van slagbomen en camera’s. Bij een besteding vanaf € 15,– kunt u de nacht gratis parkeren, ook met de ontheffing onder het Reeweg viaduct. Ook is er voldoende parkeergelegenheid voor bijv. een bus op uw dagje weg of personen auto's.

Naar Restaurant

Vind het dichtbijzijnde Routiers Restaurant